Інноваційну розробку ePowerbox представив виробник HYVA на виставці Ганновер IAA 2022. Дана гідравліка встановлюється на причіп та за рахунок великої потужності електродвигуна, забезпечує високу швидкість вивантаження (не нижче, ніж при стандартному відборі потужності від КПП).

Однак, для роботи такого потужного двигуна - необхідний потужний акумулятор, яким оснащені тільки електротягачі або тягачі з гібридним двигуном.


ePowerbox розрахована для монтажу на тягач з об'ємом бака, необхідним для великого фронтального циліндра. Для забезпечення нормальної швидкості наповнення – необхідний насос на 60 – 80 літрів, однак такий насос може бути встановлений лише на потужний електродвигун, який може отримувати живлення лише від потужного акумулятора. Всі ці умови можуть забезпечити вантажівку з електро або гібридним двигуном.

 
Блок відбору потужності ePowerbox від Hyva зараз знаходиться на стадії прототипу, проте зовсім скоро ця система буде встановлюватися на тягачі та самоскиди з електродвигунами, щоб забезпечувати автономну систему керування, яка спрощуватиме роботу водія та додатково підвищуватиме безпеку та ефективність роботи транспортного засобу.

 
Ця розробка надійде на ринок у найближчі 2 роки. Ми будемо раді розповісти вам більше і надати можливість ознайомитися з цією системою ePowerbox від Hyva одразу, як тільки вона вийде на світовий ринок. І ми як представники компанії Hyva в Україні одразу привеземо вам цю інноваційну розробку!