Купити навісну косарку за найкращою ціною

Косарка навісну ціну має різну і залежить від ряду моментів. Серед них значиться таке:

  • конструкційні особливості та тип агрегати бувають роторними, сегментними, барабанними, маніпуляторними, мульчуючими тощо;
  • розташування робочого механізму, яке може бути бічним, переднім та заднім;
  • технічні параметри: ширина захоплення, висота зрізу, можливість регулювання ножів і т.д.;
  • кріпильна система, за якою розрізняють косарки напівпричіпні, причіпні та навісні;
  • масогабаритні характеристики, які повинні узгоджуватися з технічними повноваженнями несучої машини;
  • виробник та країна походження.

Якщо вам потрібна навісна косарка високої якості й за доступною ціною, то ви її знайдете в «Гідромаркеті». Звертайтесь до менеджерів нашої компанії й вони допоможуть розібратися в асортименті магазину.
 

Види навісних тракторних косарок

Серед величезного асортименту навісного обладнання найбільший попит в Україні мають роторні та сегментарні косарки.

  1. Роторні агрегати, що називаються також дисковими, оптимальні для роботи з більшими обсягами. З їхньою допомогою зручно косити сільськогосподарські та дикорослі рослини, укладати їх на покіс або у валок, подрібнювати на мульчу тощо. Така косарка для трави на трактор є високопродуктивною та оперативною в роботі, але при цьому проста за конструкцією і недорога. Складовими її вузлами є міцна силова рама з металу, опорні колеса та ріжучий апарат.
  2. Сегментарні косарки тракторні навісні також призначені для масштабних робіт. У них більш складний пристрій, який складається з ріжучого механізму, тяги, карданної передачі, балки, що несе, і підйомно-опускаючого пристрою. Такий агрегат виконує роботу при переміщенні тягової техніки по полю: ножі підрізають стебла, які укладаються у рівні валки для подальшого збирання.


Будь-який варіант буде відмінним при правильному підборі агрегату, тому перед покупкою варто вивчити всю доступну інформацію або попросити про допомогу консультантів.
 

Особливості вибору тракторної косарки

Косарка садова навісна або будь-яка інша модель пристрою вибирається в першу чергу за техніко-експлуатаційними параметрами. Фахівці рекомендують звернути увагу на таке:

  • розміри агрегату (ширину, довжину та висоту) та ширину захоплення;
  • вага виробу, який має узгоджуватися з вантажопідйомністю машини;
  • тип пристрою та кількість ріжучих елементів;
  • кріпильну систему та способи приєднання;
  • діапазон висоти рослин, що скошуються, від мінімуму до максимуму;
  • площу сільськогосподарських угідь;
  • сумісність із різною тракторною технікою.

Важливий момент: агрегат повинен бути новим, хоча купівля моделі обійдеться дешевше. Врахуйте, що навішування частково витратила свій ресурс, позбавлена гарантії, прослужить менше і може вийти з ладу в будь-який момент. А ось нова косарка ефективніша в роботі при меншому споживанні ресурсів. Так що, заощадивши на покупці, ви в майбутньому витрачатимете більше на експлуатацію та обслуговування. Чи вам це потрібно? Як заощадити при покупці нової тракторної косарки?
Якщо знати кілька хитрощів, то косарку для трактора можна купити дуже недорого, не приносячи в жертву якість навішування.

Фахівці "Гідромаркету" діляться законними способами економії:

  • обирайте вітчизняну продукцію, яка в рази дешевша за імпортні аналоги;
  • серед закордонного обладнання найдешевшою буде продукція із Китаю, а найдорожчими виробами із США, Японії, країн Євросоюзу;
  • чим відоміший виробник, тим більше грошей він просить за свої агрегати, бренди часто ставлять додаткову націнку за ім'я;
  • найкращі умови завжди пропонують дилери, які працюють із заводами безпосередньо, мають ексклюзивні умови постачання, регульовану націнку, пріоритетне обслуговування, спеціальні програми та гарантію із сервісом на сертифікованих СТО.

Оскільки наш інтернет-магазин є дилером багатьох виробничих компаній, саме у нас пропонують найнижчі ціни на навішування в країні. Переконайтеся у цьому самі!
 

Чому варто вибрати Hydromarket для покупки навісної косарки?

Продаж косарки та іншого навісного обладнання для трактора є спеціалізацією Hydromarket, який працює в цій сфері понад сім років. У нас є віртуальний та традиційний магазин з величезним асортиментом товару, який є на наших складах. Усі агрегати абсолютно нові, 100% справжні та відповідні світовим стандартам, що підтверджується спеціальними документами. Обслуговуються вони на сертифікованих СТО, які знаходяться в Одесі, Києві та Харкові, де є повний спектр послуг з гарантією, а також мобільні бригади.

Магазин приймає різні способи оплати та співпрацює з усіма кур'єрськими службами. Отже, вибравши нас, ви дуже скоро отримаєте своє замовлення, яким будете задоволені. Звертайтеся зараз!