Світлова вежа - автономна установка, що складається з генератора, надувного тканинного мішка і встановленою лампою. Коштом теплого повітря дана лампа може підійматися всередині мішка на висоту до 7 м, забезпечуючи при цьому якісне освітлення території, площею до 20 000 м2. Широке застосування практично отримали при виконанні аварійно-рятувальних робіт. Відрізняються високою мобільністю, якісним освітленням, невеликими розмірами та простотою у транспортуванні. Працює від генератора, економно витрачаючи його ресурс. Якщо ви плануєте купити світлову вежу, звертайтесь до компанії «Гідромаркет». Ви знайдете якісні, сертифіковані установки за вигідними цінами та з офіційними гарантіями.
 

Різні види світлових веж у продажу «Hydromarket»

Компанія «Hydromarket» пропонує покупцям з України, а також країн Європи купити освітлювальну вежу різних модифікацій в залежності від конструкції, робочих характеристик, призначення. Можливі наступні рішення:

  • куля або тарілка, що монтується на телескопічній щоглі;
  • літаюча куля, наповнена гелієм;
  • куля, що підвішується до висотної конструкції.

Сама лампа монтується нагорі тканинної частини й підніматиметься на висоту при наповненні повітрям. Натрієві та металогалогенні джерела світла мають один з найбільш високих показників віддачі світла. Саме цим забезпечується досить високий світловий потік освітлювальної вежі. Натрієві лампи випромінюють світло яскраво-оранжевого або яскраво-жовтого відтінку, а металогалогенні - природного денного.
 

Найкраща ціна на світлові вежі

Тим, хто планує купити башту освітлювальну компанія «Гідромаркет» пропонує виключно нове, сертифіковане обладнання, висока якість якого підтверджена сертифікатами відповідності міжнародного зразка. Продукція поставляється безпосередньо від виробника, що виключає націнки та переплати, дозволяють суттєво заощадити на покупці.

Якщо у вас залишилися питання, потрібні додаткові консультації та допомога у виборі, зв'яжіться з менеджерами нашої компанії телефоном або через онлайн-сервіси. У процесі спілкування також рекомендуємо дізнатися ціну світлової вежі та умови оплати, доставки замовлень по території України або країни Європи. Консультації надаються у зручний для замовника час.