Тільки уявіть, ви можете керувати процесом, лише натиснувши на кнопку!
Замість двох або навіть трьох вантажників, які можуть витрачати час на відпочинок, перекур, обід, можуть захворіти або не прийти на роботу, у вас є надійний механізм, що працює як годинник. За допомогою гідроборту та елементарної рокли розвантажити машину легко та швидко може одна людина. Уявляєте, яка економія?

   Компанія Гідромаркет допоможе підібрати гідроборт саме під ваші вимоги, без переплат за зайві потужності та непотрібні функції. Кріплення буде виконано виключно під авто замовника - це гарантія, що гідроборт буде стійким, і не створить додаткових навантажень на шасі авто.
   За постійного використання Ви зможете окупити свій гідроборт вже через 4-6 місяців і почати заробляти більше, а не втрачати гроші на нераціональних методах розвантаження!

   Ми співпрацюємо безпосередньо з виробниками гідробортів у Європі та Туреччині, тому можемо запропонувати встановлення гідробортів за найвигіднішою ціною. Ви не переплачуєте посередникам, ваше обладнання буде доставлене безпосередньо із заводу.

   Ви отримуєте 12 місяців, повний пакет документів, який дозволить поставити гідроборт в техпаспорт, а також інструкція експлуатації.
Приєднуйтесь до десятків успішних підприємців, які збільшили кількість замовлень, встановивши на свої автомобілі гідроборт!

   Залишіть заявку зараз та отримайте знижку 50% на встановлення гідроборту! Наші фахівці приїдуть до будь-якого міста України та встановлять гідроборт на ваш автомобіль за половину вартості послуги!