Якщо виникла потреба придбати розкидач мінеральних добрив навісний в Україні чи країнах Європи, звертайтесь до компанії «Hydromarket». У каталозі товарів ви гарантовано знайдете модель, яка буде оптимальною саме у ваших експлуатаційних умовах, порадує своєю надійністю, зручністю роботи та обслуговування більш ніж розумною вартістю. Всі моделі представлені на сайті – нові. Їхня висока якість підтверджують сертифікати відповідності. Також надаються офіційні гарантії на 12 місяців на всі агрегати.

Різноманітність навісних розкидачів добрив у продажу «Гідромаркет»

Компанія «Hydromarket» давно працює на ринку, що дозволяє нам досконало розуміти потреби сучасного ринку, у тому числі представників аграрного бізнесу. У нашому каталозі товарів представлено обладнання від провідних світових виробників, яке практично гарантовано доведе високу ефективність роботи. Нашим покупцям пропонується кілька різновидів механізмів:

  1. Розкидачі мінеральних добрив навісні з парою дисків та місткостями на 600, 800, 1000, 1200, 1500 літрів. Призначаються для поверхневого розкидання гранульованих складів. Використовуються як у полях, і у луках, на пасовищах. Сумісні з тракторами класу 1,4 Для встановлення вимагають наявності триточкового навісного пристрою ІІ категорії. Автоматичне регулювання забезпечує точну дозовану подачу грануляту.
  2. Розподільники рідкого гною. Особливість такого навісного розкидача мінеральних добрив – внесення компонентів безпосередньо в ґрунт, що прискорює їхнє вбирання, мінімізує втрату поживних компонентів та неприємні запахи. У нашому каталозі товарів можна купити такі розподільники на 12 та 24 виходи.
  3. Устаткування для роботи у садах. Переважно це розкидач польського бренду DITTA-SERIА. Такі агрегати здатні розкидати органічні схвалення у будь-якому напрямку, у тому числі в пріствольну область. Забезпечується це наявністю конструкції додаткового бокового диска з гідравлічним регулюванням кута нахилу. Також гідросистема регулює швидкість роботи самого конвеєра. Об'єм місткості – 3 та 4 м3.

Великий вибір моделей, представлених у продажу «Гідромаркет», дозволить кожному охочому купити розкидач добрив навісний під майбутні експлуатаційні умови.

Основні переваги навісних розкидачів добрив

Компанія «Гідромаркет» пропонує покупцям надійне та ефективне обладнання професійного класу, яке оптимізує та автоматизує процес підживлення сільськогосподарських культур, наситить ґрунт поживними речовинами. Серед основних переваг продукції, представленої у нашому каталозі, варто виділити:

  • високу швидкість роботи, що є актуальним при обробці великих за площею полів;
  • рівномірність внесення до ґрунту поживних речовин, чітке дотримання норми;
  • мінімізацію людського фактора на обробку угідь добривами;
  • проста, надійна конструкція, довговічність експлуатації, мінімальні вимоги до технічного обслуговування;
  • більш ніж розумна ціна навісних розкидачів добрив, що дозволяє купувати це обладнання не тільки великим агрохолдингам, а й невеликим фермерським господарствам.

Наша компанія пропонує не тільки самі механізми, а й повний комплекс послуг з їх обслуговування та ремонту. Роботи можуть проводитись як на нашому сертифікованому СТО, так і в будь-якому іншому місці з виїздом майстра на об'єкт. Усі деталі співробітництва обговорюються з кожним клієнтом індивідуально.

Найкраща ціна на навісні розкидачі добрив
Співпраця з компанією «Hydromarket» буде не тільки зручною, але й вигідною для кожного покупця. Ми безпосередньо працюємо з виробниками, що дозволило нам оптимізувати ланцюжок постачання, побудувати грамотну логістику. Все це виключає посередників із взаємодії, знижує час та витрати на доставку. Завдяки цьому наша ціна навісних розкидачів мінеральних добрив і так виходить мінімальною. Ще привабливішою її роблять постійні знижки, бонусні програми від нашого магазину.

Купуючи обладнання в нашому інтернет-магазині, ви отримуєте відчутну матеріальну вигоду та найкращі розкидачі добрив у своєму класі. Звертайтеся і переконайтеся в цьому особисто. Якщо вам потрібні додаткові консультації та допомога у виборі обладнання, зв'яжіться з нашими менеджерами. Зробити це можна за телефоном чи через онлайн-форму.